Nieuwe serie workshops Bulgaarse zang – vanaf januari 2020

Vanaf week 3 start Juliette van Dijk (Pauni Trio) een nieuwe serie workshops Bulgaarse meerstemmige zang bij Hart Muziekschool aan de Kleine Houtweg 18 te Haarlem! Met prachtige liedjes over het planten van druiven, een bosje anjers en basilicum voor een geliefde, een samenkomst waar gegeten, gedanst en gehandwerkt wordt en nog veel meer mooie folklore.

Tijdens de workshops wordt veel aandacht besteed aan zangtechniek, specifieke Bulgaarse stijlkenmerken en ornamenten en meerstemmig samen zingen. Het is een cursus voor 8 tot 12 zangeressen en we richten ons met name op het repertoire voor trio’s, kwartetten en kleine ensembles, zowel oeroude authentieke liedjes als gecomponeerde stukken.
Wil je weten hoe dat klinkt? Luister dan bijvoorbeeld eens naar
Trio Bulgarka, Kushlevi Sestri, Abagar Quartet of Sestri Bisserovi. Of kijk en luister in het bericht hieronder naar het filmpje van de presentatie van de vorige serie!

Kosten 109,- euro voor 8 lesuren en een presentatie. De workshops zijn op maandag- of donderdagavond. De eindpresentatie is gepland op 1 maart 2020 in het Badhuis Leidsebuurt, op Martenitsa, het Bulgaarse begin van de lente…

Voor meer informatie en aanmelden, mail naar info@haarlemoogst.nl! Geef aan of je maandagavond of donderdagavond beschikbaar bent of allebei! Vermeld ook of je ervaring hebt met meerstemmig zingen en/of met Bulgaarse zang.