Haarlem Oogst 7 oktober

Workshopdag met oogsten, zingen, koken en eten!

Deze workshopdag is alleen geschikt voor volwassenen. Ingrediënten voor de workshop van Eef en Lien worden indien voorradig ’s ochtends geoogst in De Kas van Wij Telen Groente. Wil je meedoen met oogsten, geef dit dan aan bij het reserveren. Het maakt daarbij niet uit voor welke workshop je je hebt opgegeven. Indien er geoogst gaat worden, wordt er ook gezorgd voor een simpele lunch. Oogsten en lunch zijn in dat geval bij de workshopprijs inbegrepen.
Locatie workshop 1: Badhuis Leidsebuurt, Leidseplein 49, Haarlem
Locatie workshop 2: Eef en Lien, Zijlsingel 2 Haarlem
Oogstlocatie: Wij Telen Groente, De Kas, Kleverlaan 9, Haarlem

Tijden & prijzen

  • 13.00-16.00 Improvisatiezang o.l.v. Thomas Johannsen in het Badhuis (alleen voor volwassenen)
  • 16.30-20.00 Koken met biologische groenten o.l.v. Eef en Lien incl. diner (alleen voor volwassenen)

Workshop improvisatiezang

Een Genetic Choir workshop is een muzikale hutspot met geïmproviseerde ingrediënten. Iedereen kan zonder voorkennis deelnemen, want alle soorten stemmen en muzikale voorkeuren zijn welkom. Maar als alles mogelijk is, hoe kies je dan waar je voor wilt gaan? En hoe doe je dat samen, in samenspel en in contact met anderen? In deze workshop leer je zowel soepel mee te bewegen in een keuken vol met klankmogelijkheden als ook trouw te blijven aan jezelf. We trainen overgave en stevigheid, plezier in je eigen stem en die van een ander, en het plezier in de stilte.
De workshop improvisatiezang is o.l.v. Thomas Johannsen van Genetic Choir.

De workshop is volgeboekt; aanmelden is niet meer mogelijk.

Workshop koken met biologische groenten

Eef en Lien, de vaste cateraars van Haarlems eigen poptempel het Patronaat, koken al jaren voor alle artiesten die daar spelen. Tijdens deze workshop in de Patronaat-keuken bereid je samen met hen en de andere deelnemers mooie vega en vegan gerechtjes met vergeten groenten, zoals bijvoorbeeld aardpeer. Biologisch geteeld natuurlijk. Wie zin heeft kan ’s ochtends zelfs meehelpen oogsten in de kas van Wij Telen Groente! Verser kan niet… Na het koken eten we gezamenlijk in de backstage, waar je het podium eens van de andere kant kunt ervaren…
De workshop Koken met biologische groenten is o.l.v. Eef en Lien.

De workshop is volgeboekt; aanmelden is niet meer mogelijk.