Haarlem Oogst 30 september

Oogstfeest in het Badhuis!

Workshop en evenement met zang, bodypercussie en eten! De workshop is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Het diner en de muziekpresentatie zijn geschikt voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden.
Locatie: Badhuis Leidsebuurt, Leidseplein 49, Haarlem

Tijden & prijzen

  • 16.00-17.00 Workshop bodypercussie o.l.v. Fredrike de Winter (volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar)
  • 17.00-18.00 Presentatie Oogst- en Improkoor en Wereldkunstkoor (vrij toegankelijk)
  • 18.00-20.00 Oogstdiner
  • De workshop kost 12,50 euro p.p. incl. presentatie en oogstdiner. HaarlemPas-houders betalen 7,50 voor de workshop incl. het diner, voor kinderen vanaf 8 jaar die meedoen aan de workshop incl. diner betaal je 7,50 per kind. Deelnemers die alleen de workshop willen bijwonen (dus zonder diner) betalen 5,00. Voor niet-workshopdeelnemers kost het diner €7,50 (kinderen €3,50). De betaalinformatie krijg je per e-mail toegestuurd na aanmelding. NB Voor vrijwilligers van Haarlem Oogst gelden andere tarieven.

Workshop bodypercussie

Bodypercussie is een combinatie van ritme en beweging waarbij je muziek maakt op het meest eenvoudige instrument dat je altijd bij de hand hebt, je lichaam! Denk daarbij aan klappen en stampen, maar ook aan het ‘slaan’ op borstkas, dijen en knieën.
Bij Haarlem Oogst gebruiken we groente en fruit als inspiratiebron voor verschillende ritmes. Stamp klap stampstamp klap, soms zit je erin, soms vlieg je eruit…. geeft niks, zo gaat dat. Lekker swingen en genieten van de energie en het plezier met elkaar!
Tot bodypercussie!

Deze workshop is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar en wordt verzorgd door Fredrike de Winter

Reserveer hier voor de workshop en het oogstfeest op 30 september